Βιωματικό σεμινάριο για HR Managers στην Αθήνα | Παρουσίαση & έκθεση σε κοινό

Επιχειρηματικότητα

22/2/2017 1:20:00 μμ

Η Εμψύχωσις, έχοντας πάντα στον πυρήνα της φιλοσοφίας της τον άνθρωπο και την ομάδα, διοργανώνει Βιωματικό σεμινάριο με θέμα: 

Παρουσίαση & έκθεση σε κοινό

Το σεμινάριο, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 10 Μαρτίου 2017 και ώρα 10.00 με 15.00, έχει σαν στόχο να εμπνεύσει τους συμμετέχοντες να δουλέψουν το φόβο της έκθεσης μπροστά σε κοινό, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη & την αυτοεκτίμησή τους.

Aπευθύνεται σε HR managers, σε στελέχη εταιρειών με ευθύνη διοίκησης & καθοδήγησης ανθρώπινου δυναμικού και σε ελεύθερους επαγγελματίες που χρειάζονται τεχνικές ανάπτυξης των ομάδων τους.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Φρόσω Μπενετή, η οποία εργάζεται µε οµάδες ενηλίκων, ως εµψυχώτρια, σύµβουλος ψυχικής υγείας και εκπαιδεύτρια στελεχών επιχειρήσεων σε θέµατα ανθρώπινου δυναµικού. Ειδικεύεται στη µελέτη, την έρευνα, τη διδασκαλία και την εφαρµογή βιωµατικών µεθόδων & τεχνικών. Είναι πιστοποιηµένη εκπαιδεύτρια Theatrical Play Animator από το National Open College Network της Αγγλίας, πιστοποιηµένο µέλος της Ελληνικής & Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συµβουλευτικής, µέλος της Επιστηµονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων & του Πανελλήνιου ∆ικτύου για το θέατρο στην εκπαίδευση.

Εκμεταλλευτείτε το Early Booking έως και τις 6 Μαρτίου 2017.

Δείτε την αναλυτική περιγραφή του Σεμιναρίου: